Welkom op de website van de Rabobank Pierloop Velsen.


Pierloop 2015

Op zaterdag 12 september 2015 vindt voor de 25e keer de Rabobank Pierloop Velsen plaats, een Atletiekunie wedstrijdloop over 15 km. Naast dit wedstrijdonderdeel kan ook recreatief over 8,2 en 15 km gelopen worden. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een loop over 2,7 km. Tevens is er een businessloop over de afstanden van 8,2 en 15 km en een scholenloop over 2,7 km.
Het loopfestijn wordt georganiseerd door de Stichting Rabobank Pierloop Velsen en de gemeente Velsen, in samenwerking met Atletiek Vereniging Suomi. De Rabobank Pierloop Velsen is al jaren lang het grootste sportevenement binnen de gemeente Velsen.

Voorinschrijving

Op www.inschrijven.nl kunt u zich opgeven via het online inschrijfformulier. De betaling van het inschrijfgeld vindt plaats via automatische incasso. Door het inschrijfformulier in te vullen geeft u de Stichting Rabobank Pierloop Velsen een eenmalige machtiging voor het afschrijven van het inschrijfgeld van de door u opgegeven rekening.

Betaling van het inschrijfgeld vindt plaats via automatische incasso. Door het inschrijfformulier in te vullen geeft u de Stichting Rabobank Pierloop Velsen een eenmalige machtiging voor het afschrijven van het inschrijfgeld van de door u opgegeven rekening.

Pierloop 2014

De 24e editie van de Rabobank Pierloop Velsen is bij de heren gewonnen door Christiaan Bosselaar van KAV Holland (Haarlem) in een tijd van 51:48.
Tweede werd Jay Sauer van Cifla (Nijmegen) in een tijd van 53:16 en de derde plaats was voor William Verheul van Hellas (Utrecht) in een tijd van 54:24.

Bij de dames won Agnes Schipper van Hellas in een tijd van 1:00:27.
Tweede dame was de winnares van vorig jaar, Fa Adda van AV'23 (Amsterdam) in een tijd van 1:00:58 en derde dame was Esther Kalkman van Loopgroep Aart Stigter (Ouderkerk aan de Amstel) in een tijd van 1:03:49.

Van de heren op de 8,2 km kwam als eerste Steve Bakker over de finish in een tijd van 28:09, de IJmuidenaar liep voor de Dirk Kuyt Foundation.
De eerste dame op de 8,2 km was Nienke van der Zee uit Haarlem in een tijd van 36:03.

Bij de jeugdloop kwam bij de jongens als eerste Jelani James uit Amsterdam over de finsh in een tijd van 10:08.
Bij de meisjes was de eerste Daphne Iskes van Basisschool De Vuurtoren Oost.

De scholenloop is gewonnen door de Bosbeekschool.

De businessloop 15 km is gewonnen door team 1 van TATA STEEL.

De businessloop 8,2 km is gewonnen door het Technisch College Velsen.


Uitslagen 2014

De uitslagen en finish filmpjes staan op de website van Racetimer


Loopcircuit

Ook in 2014 maakt de Rabobank Pierloop Velsen deel uit van het Kennemerloopcircuit.


Vrijwilligers

De organsiatie van de Rabobank Pierloop Velsen is nog op zoek naar vrijwilligers. Wilt u graag helpen als vrijwilliger dan kunt u zich aanmelden door te mailen naar: vrijwilliger@pierloop.nl


Parcours 2,7 km

scholenloop parcours met Google Maps

Parcours 8,3 km

8,2 km parcours met Google Maps

Parcours 15 km

15 km parcours met Google MapsDirk Kuyt Foundation

De Rabobank Pierloop Velsen ondersteunt de
Dirk Kuyt Foundation